AKUPRESURA Z MAGNETNO MOČJO

ENERGETIX MagnetMassagePen za akupresuro temelji na tradicionalni kitajski medicini, katere začetki segajo tisočletja nazaj, temu primerne so tudi bogate izkušnje in zaupanje v to metodo.

POPOLNO ZA AKUPRESURO

Za razliko od akupunkture, akupresura ne uporablja igel. Z zunanjim pritiskom stimuliramo tako imenovane energijske točke, ki po tem pristopu stimulirajo telesu lastne meridiane. Ta je namenjen sprostitvi blokad in aktiviranju pretoka energije v telesu. Na ta način lahko akupresura pomaga zmanjšati stres, napetost in posledično nelagodje. Cilj je naravno ravnovesje v organizmu telesa.

Vsakdo lahko na sebi izvaja akupresuro z rokami ali prsti, vendar ima uporaba MagnetMassagePen očitne prednosti: različno veliki konci palice iz nerjavečega jekla, vsak z vgrajenima dvema magnetoma so optimalno dimenzionirani za doseganje različnih akupresurnih točk in jih stimulirati z večjim ali manjšim pritiskom.

Z večjo od obeh glav lahko natančneje najdete akupunkturne točke kot s prsti in lahko hitreje sprožite “dobro bolečino”. Posledično se lahko blokada hitreje razreši in škodljiva napetost odpravi. 

Fina glava masažnega pripomočka doseže učinek, podoben vbodu, vendar brez uporabe igel.

Tipične aplikacije akupresure so: napetost v vratu, glavoboli, težave s čeljustjo ter napetosti v ramenih in hrbtu. 

Pri akupunkturnih vajah se morate vsesti, zavestno dihati, pritisniti energijske točke na obeh straneh telesa in jih začutiti. 

Akupresure se med nosečnostjo ne sme izvajati. 

ENERGETIX vam ponuja različne izdelke za sprostitev ter občutek umirjenosti in harmonije: MagnetFaceroller za vsakodnevno masažo na predelu obraza, vratu in dekolteja za izboljšanje prekrvavitve in zmanjšanje gub.
Ali pa eleganten MagnetMassage s svojo nenavadno obliko, ki udobno leži v roki. Sprostitveni pripomoček, ki se uporablja za pomirjujočo masažo telesa. 

Z wellness izdelki ENERGETIX za akupunkturo in masažo boste našli svojo osebno pot do notranjega ravnovesja.