Search

Kateri nakit je zame najučinkovitejši?

Zelo enostavno – tisti, ki vam je všeč in ga boste z veseljem nosili.
Učinkovtost magnetnega nakita dosežemo le z rednim nošenjem in uporabo.
Ne glede na to, kje nakit nosimo, bo učinek dosežen.
Na Japonskem in v drugih azijskih državah najraje nosijo ogrlice, v Evropi so zdelo popularne zapestnice in mnogoštevilne kombinacije, tako da ni nekih pravil.

 

Zapestnice in ogrlice

Mnogi ljubitelji magnetnega nakita najprej začnejo z zapestnicami ali celo nakitom za gleženj, ki je mimogrede zelo priljubljen pri tistih, ki jim večkrat zatekajo noge, veliko stojijo ali hodijo. Privlačen magnetni nakit se lahko kombinira tudi z drugim nakitom. Magnetna zapestnica se brez težav lahko nosi skupaj z uro.

Uhani

Mnogi verjamejo, da je potrebno v primeru migrene ali glavobola nositi uhane, ker so blizu bolečega predela, vendar je potrebno poudariti, da na glavobole in migrene deluje vsak nakit z magneti, bolj pomembno je, da nakit nosite vsaj nekaj ur dnevno, uhane pa imate v bistvu lahko ves čas na sebi.

Prstani

Prstani z magneti so prečudovit modni nakit in ponavadi je vanje vdelan en magnet. Izdelani so lahko iz bakra, brona, nerjavečega jekla …

Ure

Nekateri proizvajalci ur vgrajujejo magnete neposredno v ohišje ure, na tržišču pa lahko najdemo raznolike, atraktivne moške in ženske ure, ki jim lahko dodajamo magnetne detajle. Magnetni nakit v obliki ure je primeren za ljudi, ki sicer ne nosijo nakita, a si želijo podpore magnetov.

Pasovi

Sponka za pas je idealna rešitev za tiste, ki ne nosijo nakita, a si želijo podpore magnetov in boljšega počutja. Enostavno se jo zatakne za pas in magnetki lepo opravljajo svojo nalogo.

Magnetni nakit za otroke

Mnogi starši so poročali o tem, da njihovi otroci lažje prenašajo stres v šoli, če nosijo magnetni nakit. Magnetna moč pomaga pri zmanjševanju napetosti pred izpiti in ocenjevanjem, hkrati pa povečuje koncentracijo.

Dodatki za hišne ljubljenčke

Magnetna moč ni pomembna samo za ljudi, temveč tudi za živali.

Pozitivni učinki so opazni tudi pri živalih, kar dokazuje, da magnetni učinek nikakor ne more biti placebo učinek. Za hišne ljubljenčke so na voljo drobni detajli – magnetna ogrlica ali dodatki, pripeti nanjo. Na voljo je tudi kolekcija, ki za ljubitelje hišnih ljubljenčkov predstavlja nov trend, na primer: magnetni dodatek, ki ga ima lastnik na paščku ure nosi tudi psiček na vratu kot dodatek na ogrlici.